tisdag 15 september 2009

Myspys!

Lisette har sagt sitt om helgen och jag håller verkligen med henne. Det är ytterst få helger vi verkligen inte har något att göra så därför kändes det skönt att få jäsa hemma en helg med världens bästa människa. Det förtjänade vi eftersom de typ aldrig händer. Och man fick imponera inför lisette och visa hur grym man är på minigolf! Bara det liksom! Men att bara få somna framför tvn tre dagar i rad är så himlma mysigt , speciellt med lisette eftersom hon väckte mig i lördagsnatt då vi båda låg ihopkruppna skavfötter på mitt golv och tittade på " Blood In Blood Out" ja fråga inte varför! Men där var vi, kallt var det eftersom fönstret stod öppet. Upp i sängen med oss och vi somnade bums! Skönt!

Malmö slog Djurgården igår på bortaplan men malmös underbara seger kom inte i centruum då aporna på läktarna kastade in flaskor mot malmö spelare och några minuter efter bestämmer sig två andra apor ( om inte samma? ) att ta sig in på planen. Matchen blåses av osäkert om den skulle fortsätta eller ej men dte gjorde den. Malmö höll ihop och vann. Djurgården ligger sist nu. Hejdå med er!


Lisette!! Du kan vara så säker att det kollas babyfilmer, jag är så förberedd som det går att bli! Jag vet redan vilken vagn vi ska ha ;)

// Christoffer

Inga kommentarer: