lördag 7 mars 2009

Warzone Malmö!






Jahapp, när man väl smält EF,s trams förra året när de höll på att demonstrera inne i stan så är det dags för nästa minoritet att yttra sig. Ingen kan ha missat debatten om denna tennis matchen. Det är ett Daviscup möte mellan Sverige och Israel men så menar alla de som demonstrerar mot de Israel är inte värda att spela i sverige. Efter alla gaza attacker och okkupationer och allt illa de gjort och dödat.

Men var kommer politiken in i sporten? Ena stunden ska idrotten och politiken vara hand i hand och andra gånger ska de vara så långt ifrån varandra som möjligt. Ja! Det israel höll på med var fel men de som lever och livnär sig som tennisspelare ska väl inte få lida för det ? Sverige var tveksamma till att matchen skulle spelas för det var moraliskt sätt fel. Buuuullshit. Varför skickar man ner sverige till OS i kina som har de sämsta mänskliga rättigheterna i världen ? Som i princip ljög sig till ett OS, jävla hyckleri är vad det är. Malmös och sveriges politiker är så rädda för motgång så alla vänder kappan efter vinden.


Tennismatchen slutade med att den fick spelas inför tommaläktare, jag hade gärna gått och tittat för jag har aldrig sett riktigt elittennis. Men jag vill. Ska man göra något kan man lika bra göra det hela vägen. Varför spela en match inför tomma läktare inne i malmö stad ? De blir bara skit av de som ni kan se på bilderna nedanför. Nej spela matchen långt ute i de smålänska skogarna eller uppe norrland. Eller i kalkbrottet så kan de få stå och kasta sina stenar hur pass mycket de själv vill låt inte mig stoppa de. Och helst där man slipper att lägga 80 000 kronor på bara polisinsatser. Hur sjukt är inte det ? Antingen så är idrott och politik ett för altid eller aldrig. Förresten hade det blivit lika stor uppståndelse om deras kvinnliga landslag i bordtennis kom? Tror inte de!



// Christoffer vill kasta mer gatstan!

Inga kommentarer: