tisdag 25 augusti 2009

SKYTTEN.

Skytten:

"Skytten lever aldrig för sig själv. Skytten är aldrig osäker på att dela med sig av det goda i livet och tvekar aldrig att ta chansen till att lära känna nytt folk. Älskar att diskutera lika mycket som att lära känna människor. Skillnad mellan att lära känna en människa eller att ta en människa till hjärtat är en stor betydelse för skytten. Skytten väljer noggrant ut sina vänner. Ibland kan Skytten inte välja ut sina vänner så noggrant som skytten vill. Någon gång kommer vänner att välja en annan väg att gå än Skyttens väg. Skytten kommer förneka och säga att det är deras förlust och Skytten har mycket rätt. Skytten gör sällan fel när det gäller vänskap.

Skytten vill vara fri och ha egna regler och bestämmer vad som ska hända i livet, i sitt eget liv. Kärlekslivet kommer att funka tills Skytten själv inser att det inte funkar och hoppar över till nästa förhållande men till sist kommer skytten stanna kvar och älska med hela sitt hjärta. Viljan är stark och skytten vill fortfarande ha sina egna regler och kunna göra det skytten känner för. Oftas får Skytten sin vilja fram genom att lägga upp en bra diskussion, eller så slingrar skytten sig igenom det med att påpeka att skytten gör det skytten känner för.

Skytten kan inte spara och kan inte heller snåla men kommer lära sig genom tiden. Skytten har inga problem att ta råd men vill helst följa råden på sitt eget sätt utan någon press. Skytten kommer aldrig bli vuxen fören senare i livet och kommer därför alltid sätta sin barnsliga, egoistiska sida till. Men då kommer heller aldrig skytten att stänga ute någon och kommer alltid hjälpa till så fort det behövs.

Osäkerhet kan förekomma hos skytten både om sig själv och framtiden. Trots sin säkerhet och sin egen livstill så kommer framtiden alltid vara ett frågetecken. Tröttnar snabbt och vill göra något nytt som kan ge skytten nya utmaningar.

Har man en skytt i närheten så kommer man få skratta mycket, men ta inte skytten för givet. Skytten överasskar. "



- jag googla lite och gick in på en blogg. Bloggerskan va skytt och tyckte att denna text som hon hittat inte stämde in på henne. Jag tycker den stämmer in på mig perfekt. kanske inte allt, men nästan allt. Det är i alla fall så jag känner det. Det var rätt roligt att läsa faktiskt.
Jag googla lite till för att se om det står något liknande på någon annan sida om skytten. Här hitta jag en kort, kort sammafattning.


[LISETTE]

Inga kommentarer: