måndag 17 augusti 2009

Hemma på lugna gatan!

Borta bra men hemma bäst, är det inte så man säger? Jo visst är det så men verkligen inte något jag och säkerligen inte heller lisette heller. Vi hade kunnat stannat minst 3 nätter till. Som ni förstår och ser så hade vi verkligen jätte roligt ihop och tritvs så otroligt bra i varandras sällskap. Fredagen spenderade vi på liseberg där vi åkte karuseller så de slog slint nästan. Åt god husmanskost och bara njöt ännu mer. Tanken var vi skulle se Sebastian Ingrosso ( GUD ) på Park Lane men när vi traskar förbi Park Lane som bara ligger några meter från vårat hotell så går vi förbi den otroligt lååååånga kön med fotvärk , bakfulla kroppar en påse med 2 kilo Twist som vi vann.

Lite lustigt faktiskt, vi spelade en del och ville vinna något stort gott choklad men ack nej. Så eftersom vi vann en liten påse twist förra året så tyckte lisette vi skulle pröva turen denna gången med. " Vi vinner säkert bara för de " säger lisette och pang vad gör hon ? Hon drar hem stjärnvinsten direkt.

Men om vi ska tillbaks till hotellrummet så låg vi och tog hand om varandras fötter och det tog inte många sekunder tills vi låg heelt utslagna i sängen och somna.Vi får hålla tummarna Ingrosso klarade sig bra utan oss!

Morgonen därpå äter vi en frukost som heter duga och beger oss hem mot tråkiga malmö!

Tack Göteborg, vilken vecka du gav oss!

// Christoffer //

Inga kommentarer: