onsdag 12 augusti 2009

On the road again: TÄVLING !!

Vi är lite uttråkad på bussen. Vi vet inte hur många som kommer att svara men vad gör det, nu kan väl ställa upp för det är så roligt och för att ni kan vinna EN TRISSLOTT.

Läs frågan och välj de olika svarsalternativen ni får att välja mellan. Skriv in det i kommentarsfältet. Gärna med Namn, blogg och din/er hotmail. Det viktigaste med tävlingen är att ni skriver vad för intryck ni får/fick av bloggen.
Tävlingen kommer att avslutas ikväll
när vi har kommit till göteborg. Snabb tävling så skynda på. (Skulle vi få samma svar så lottar vi om vinnaren, vi meddelar vinnaren via sin mail)
http://tonarsmorsa.se/wp-content/2008/11/triss.png
Tävlingsfråga:
- Vem är det som helt plötsligt har blivit vår gäst på denna resa till Göteborg?

1. MIN KÄRLEKS TAX
X. EN MALMÖ FF NALLE
2. EN FLASKA MARTINI

- Javisst är det svårt? Det är meningen!
Lycka till!

[LISETTE & CHRISTOFFER]

3 kommentarer:

SVENSKK sa...

Hm.. svårt det där ju. Det står ju mellan en malmö ff nalle och en flaska martini. Nallen för att karln fin verkar insatt i fotboll och martini för din del Lisette! Hm.. Nä.. jag gissar nog på en malmö ff nalle.

Intryck av bloggen? HA! Just det här är för att ni båda verkar ha sjukt tråkigt. Annars.. Ett glatt par som tar livet med en klackspark. Gärna musik på hög nivå tillsammans med alkohol och dans. Lisette håller sig till festandet medan karln gillar fotboll stenhårt! Min gissning.. ;) HAHAHAHAHA! Ha det nu gött! Skööööööt er och vänd inte upp och ner på världen! :D puss

mojjan sa...

en flaska martini helt klart *L*

er blogg är underbar, spontan och naturlig!

jayne sa...

hmmm... Jag gissar på.... en malmö FF nalle.....

Intryck... En rolig blogg...massa av intryck...glädje...

Ha det så kul...//Jayne