måndag 25 maj 2009

Hejdå Helg & Hej Solen

Helgen tog slut precis lika snabbt som den började. Mysfredag hemma hos lisette innan den stora lördagen som började med frukost på Graffiti innan vi fixade allt smått som systemet och ttilltugg och allt det där ni vet! Hem och fixa sig, mötte danny på tåget in för att sen ta sig till lisette där hon satt och väntade med Nina & Sara. Blev en sjukt rolig kväll utan några problem någonstans. Och wiktor tittade in en stund!Skrattade som tusan åt allt och när nina drar fram pyramidspelet så kan man ju bara säga godnatt. Välkommsdrink serverades också fint som de var, fast på lisettes vis ABSINTH! Den sitter där den sitter och man är ju inte den som är den liksom!


Men som hjärtat sa " är den stark så ta en bit annanas efter, de hjälper! " så säger bara en tjej som i princip har fördruckit sig på detta rävgift! Men vi kastade lite pil sen åkte vi in till stan för utgång på Breeze som jag tror alla hade riktigt riktigt kul på, visst de slåt aldrig förfesten men vi hade kul. Ted mötte också upp oss och bjöd på White Russian ändå inte helt fel! Nästa gång kanske ? Bk mat i massor och en dimmig taxiresa hem och att lördagen var slut var ett faktum.


Vaknar upp söndag morgon med Bk mat över halva rummet. Lisette provtuggar och kollar om de håller måttet. De gjorde inte lökringarna iaf, mer behövs inte sägas! Fixade oss för en tripp till Ilva och kolla in en soffa, för att någon sol och värme var de ju knappast som vi så gärna velat möta i Västra Hamnen men nej nej! Soffan var sådär, vi gillar ikeas mycket mycket mer! Så varför ändra sig? Hem till mig där vi spenderade en stor del av kvällen där solen tittade fram på studsmattan där vi hoppade både själva och med min bror sen låg vi bara där och snacka och brottades och hade de skönt.


Och ja, nu när helgen är slut och när vi jagat solen hela helgen så kommer den på en ångestmåndag då inget händer och lisette ska jobba. läser på tidningarna att nu kommer värme böljan så sjukt typiskt då man inte kan få njuta av de rejält förräns nästa helg och då är man på en båt. Sköööööönt! Men jag ska inte klaga de regnade inte i lördags iaf.


Framtiden känns bra faktiskt med tanke på båten och lite födelsedagar och annat trams. Och imorgon ska vi allt ringa fastighetsförvaltaren och jaga de lite :)

// Puss Christoffer

Inga kommentarer: