söndag 28 juni 2009

Helgen är slut!

Helgen är slut och behöver sammanfattas. Fredags så var jag istan med lisette och handlade mobil innan hon begav sig till jobb. Efter de åkte jag och handla några få öl och satte mig på tåget till danny i åkarp där vi kollade U21 matchen och pratade allmänt strunt med goffe och hans polare! Treevligt! Synd sverige förlorade på straffar bara, sjukaste matchen på mycket länge att vända 3 - 0 är grymt.

Igår försökte jag och boysen oss på att styra upp lite fotboll på ribban men de gick sådär. En sargad skara på 5 man försökte oss på att spela i värmen. Men de gick sådär faktiskt, för varmt , för lite folk och för lite vatten! Istället brände man sina vader ganska hårt. Sen fick vi ägna oss åt att titta på farre som tog årets första dopp iförd kallingar!

Kvällen var vi hemma hos danny där vi grillade och åkte in till stan där Lisette mötte upp oss som var sjukt roligt. Sen trillade det in lite fler vänner! Och vi satt på favvostället Taph Thin som hade Thailänskafton för hela slanten. Efter de fick de blev breeze där vi alla säkerligen hade sjukt roligt!

Idag kalas hos farmor och farfar , en lagom fart på denna dagen eftersom man var gaaaaanska så sliten.

Och imorgon vankas det Köpenhamn med shopping och tivoli med lisette! Ska bli sjukt roligt och så får man hoppas att man hittar något snyggt att handla :) Mer info kommer!


// Christoffer

Inga kommentarer: