fredag 26 juni 2009

Final eller Tivoli ?

Ja kan bara tacka Lisette för två helt fantastiskt dagar med henne. Ni skulle bara veta! Ni får veta detaljerna när bilderna kommer upp! Hon är bäst!

Åkte till danny idag efter jag varit med lisett och inhandlat hennes nya telefon och lita andra saker med en klump i magen. Hur skulle det gå ikväll ? Skulle sverige slå england och gå till final ? Finalen som man inte hade kunnat missa som går i malmö på måndag. Men på måndag då jag och lisette hade planerat att åka till köpenhamn gå på fields och tivoli. Men ändå ville vi gå på finalen. England inleder starkt och gör mål på samma sätt som all engelskfotbolls mål görs på, jo på fast situationer så som en hörna en eftet match minut 1. Sen rinner det på och i halvlek leder engalnd med hela 3-0 så att Tivoli känns ganska nära.

Andra halvlek och sverige tar över mer och mer och gör en riktigt sjuk match och vänder till 3-3- Ni som inte såg den missade något. Kvittar om man gillar fotboll eller inte man hade gjort det efter. Allt slutar med starfflägning där tyvärr sverige inte lyckas ändå fram och förlorar med 5-4 på straffar. Och klumpen försvann om att tivoli kanske inte var aktuellt. Sen tjänade jag ganska mycket pengar eftersom finalbiljetterna kostade en del. Inte för att lisette inte var värd det, hon är värd alla pengar i världen men ni förstår :) Så tivoli här kommer vi!

Klockan är på tok för mycket ochg vet inte vad jag gör uppe nu! Imorgon kommer ett mer genomtänkt och framförallt vaket inlägg!

Puss på er // Christoffer Lindhe Kepp - Lindhekepp!

1 kommentar:

Randy sa...

Jag blev också kär i Rhodos, så himla mysigt. Har hört att många väljer att resa i Sverige i år, ska ni hitta på nåt spec i Göteborg?