måndag 8 juni 2009

Hemma från havs!

Ja vi är hemma igen efter våran tur från havet som var helt fantastiskt. Finns hundra tusentals saker att berätta men man vet inte var man ska börja. haft en fantastisk underbar helg med mina vänner och framför allt Lisette!!! Vi svansade runt hela båten nattetid och bytte dansgolv på dansgolv men vi hittade dock våra guldkorn.
Hon är världens bästa flickvän på alla sätt och vis. En mer perfekt flickvän kan kan inte hitta, hon e allt jag är och allt jag inte är. Vi passar riktigt bra ihop speciellt när de gäller att svansa runt :) Älskar dig! Du är mitt allt! Nu ska vi inte bli för sentimentala men såhär i saknadens tider så blir det lätt så!
Dag 2 tog vi oss i land för att under några timmar ta en titt på Riga, huvudstaden walla walla! Otroligt fin stad som vi alla fastnade för både på ett eller annat sätt. Antingen var det för att det var en mysig stad eller för att ölen låg runt 16 kronor på barerna runt omkring välj själva! Och dag två gick ännu snabbare än vad dag 1 gjorde så ett två tre så sat vi på bussen hem som vi ttrodde skulle funka bra, men nej nej nej! Jag har åkt sträckan - Malmö - Sthlm - med buss innan men detta var riktigt jobbigt. De var varmt, klibbigt , trångt och knökigt. Men med lisette på andra sidan gången så funkar väl de mesta ? Jo då!
Hemma i malmö igen möter mamma upp oss och vi åker hem till och äter bakad potatis med olika fyllningar till Matchen mellan Sverige - Danmark som förvisso gick rent åt helvete men ändå. Vi tog oss en dusch sen somnade vi lungt innan klockan slagit 24:00. Båda helt utslagna!
Och resten av helgen ägnade vi åt iiiiiiiiiiiiiiiiingenting, bara slappa mysa och ladda batterierna och bara vara ensammne något vi inte kunnat vara på några dagar. Pappa gillar!
Nästa kryssning blir nog inte den i sommar, tittat runt och efter just den kryssningen verkar det inte vara riktigt samma drag som på denssa vi åkt på innan mindre båt och mindre folk och sådär nja. Sen att åka på en tvådagarskryssning ger både levern och plånboken en rejäl match!
Nu laddar man för operation på onsdag!
// Christoffer

Inga kommentarer: