onsdag 14 januari 2009

Hej Hallå KBOOM! Att vakna upp och se sig själv i spegeln är förjävligt. Sanningen är att man är som fulast på morgonen, och när man är full. Men det hör inte till saken. Morgon stund har verkligen inte guld i mun. Dyster och grå är den. Vakna upp själv. Det kan inte mer än suga. Vad är det för löna med att sova tillsammans sen ska den andra iväg och jobba?! skit i pengar, skit i att "klara sig"-proceduren. Gör morgon kärlek istället!! Meeeeeen....det var bara att stiga upp och göra sig ordning. Öppna fönstret och kanke tända ljusen som doftar. Få bort TEEENSPIRIT lukten.
Alltid lika kul att komma hem från jobb och öppna sin dörr och känna den starka doften som osar i taket: mmmmmhmm, teenspirit, swwweeeet! Tur att man har doft ljus.
Nej, det är väl dags att vara lite seriös och börja jobba på sitt glidar-skit jobb.

Men en sak jag inte förstår: varför följer vi denna gubben för? Jag förstår det inte. Jag får inget utav bloggen och jag vet att maah homeboy inte får det heller. Därför raderas han. Ibland ser det ut som han har klistrat fast sitt skägg i ansiktet. Så ojämnt och så fläckigt ibland. Grimasen är alltid densamma. Stilen är förjävlig och hans sätt att skriva är sömnpillret. Det är så 2008!
Han borde kanske lämna plats till en som är lite yngre och som verkligen kan hantera detta med stureplan ett strå vassare och snyggare?

/ Er kvinnliga sida Lisette

Inga kommentarer: