måndag 6 juli 2009

Sommarns bästa vecka!

När solen tittar fram så kommer tyvärr inte bloggen i första hand altid som man kanske märker.
Ska ändå försöka sammanfatta en helt enorm vecka som jag gärna velat ha tillbaka.

Måndag:

Lisette & Jag åkte till Danmark och njöt av allt som grannlandet hade att bjuda på. Allt från Tivoli, fields, god cider , korv med ost i och kyssar i karuseller. Käääärlek!

Tisdag:

Träffar Anna i stan och hennes sjukligt söta son som verkligen gör en riktigt glad. Några öl + ett lakan + 2 tjejer och en lyckad heldag är ett faktum. Det var verkligen rå roligt att sitta med de i parken. Kvällen blir de utgång på Tisdagsklubben HINKA DRINKAR!

Onsdag:

Slappedagen nummer 1 denna vecka! Går och grubblar över mobilköp. Gör inte mycket nyttigt förutom att bada och sola i trädgården.

Torsdag:

Badar igen och solen skiner lika mycket som den gjort hela veckan. Städar rummet åker in till stan och möter upp lisette, tar oss en bit mat och åker hem till mig och får oss en promenad genom Arlöv.

Fredag:

Upp tidigt och äter frukost med familjen där vi sen kastar på oss badkläderna och ut i trädgården och ligger och slappar i poolen. Mysigt och roligt! Tar bussen in till stan och träffar Anna & hennes son. Jätte roligt att gå på Entre med de för när de går in i alla trånga klädes affärer så tar jag såklart hand om Adnan och vagnen, sjukt roligt dag var det, hoppas tjejerna tyckte likadant hahaha.

Efteråt åker vi hem till mig igen där mamma har försökt sig på att göra Vårrullar för första gången som faktiskt var väldigt lyckat. Frasiga men goda, nästa gång blir de ännu godare. Efter de sitter vi ute i trädgården och dricker någgra öl och cider tills klockan 01:00 då vi bestämmer oss för att lägga oss då de skulle bli en lång lördag! Smart av oss!

Lördag:

Upp klockan halv 9 för att göra sig ordning och ta bussen in till stan i en sjuuk värme. Värme är nice men inte när man ska bära på 100 påsar. Lisette ska till frisören och jag fick äran att åka och handla maten för den kommande pokerkvällen samma dag. Tar bussen till Stora Bernstorp och går på Coop Forum bland alla andra sansade familjer och 60 plusare som är och handlar vid 10:30 en lördag morgon . Ingen stress där inte! Svalt som tusan var det iaf, ut från coop och ut i värmen och rusar till bussen för att möta upp min skönhet igen.

Träffas på hansa där Lisette står vacker som tusan i sitt "nya" hår som verkligen klär henne, full med påsar och ser varm ut, där kommer jag fullt med påsar och ser varm ut. In på systemet och fyller en korg med flaskor och burkar och irritationen stiger för vi inser snabbt att bära detta kommer bli ett rent helvete. Och JA det blev de, shit vi hade typ 9 proppfyllda påsar ( nej inte bara sprit ). Att gå de 400 meterna till bussen kändes som 3 mil. Jag var arg, lisette var arg , jag var varm , lisette var varm men vi kom hem. Svettiga och stressade.

Fixar maten , sen sätter vi oss och spelar Poker i sommar solen och har faktiskt väldigt väldigt trevligt som vi altid har när väl allt lugnat sig! Ingen av oss vinner pokern men vi överlever det ändå känns det som och vi börjar göra oss fina inför kvällen och i precis samma ögonblick kommer Anna inspringade lika festsugen som oss. Förfesten börjar och anna hinner också vara med på ett hörn och spela poker. Vi tar taxi till Breeze och har en oförglömlig kväll! Slutar med att vi sitter och Burger King med mina vänner Danny & Farre runt 06:00 tiden. 20 minuterna senare sitter vi på bussen hem.

Söndag:

Slappedag nummer 2 där vi tillbringar tiden halva dagen i sängen vakna andra sovandes. Låg och titta på Wimbeldon finalen i tennis av alla sporter som ingen av oss riktigt älskar men vi tittar ändå. Äter typiskt bakismat d.vs Pizza i trädgården och sitter och skrattar åt lördagen. Riktigt härligt stunt i trädgården. Lisette visar en än gång prov på hennes matlagningsskillsTar en promenad i Oxie sedan blir de sängläge igen som snabbt byts mot soffan som slutar med att Lisettes syster Denise kommer och väcker oss där halv 3 i natt.

Måndag igen :

En underbar och riktigt rolig vecka är slut och allsvenskan drar igång där Kalmar kommer på besök som tyvärr slår Malmö FF med 2 - 1 som tyvärr kändes ganska rättvist när man tänker efter. Så är det ibland! Ge mig en ny grym vecka tack!


// Christoffer

Inga kommentarer: