tisdag 13 oktober 2009

London

Lisette tyckte vi kunde ta en resa snart och vi båda vill till London. En otroligt stor stad känd för sin shopping och härliga nattliv. Sitter och tittar flyg och hotell och allt det där. Och det känns redan som att vi bokat liksom. Det är vår grej åka på cityresor några dagar. Vi gillar när det händer saker och när det är liv över allt. Big Ben, London Eye, Piccadilly Circus och Buckinham Palace allt det där. Usch lite pirr i magen.

När man väl är i London känns det som man kan passa på och kolla på engelsk fotboll live. Som sägs vara det bästa man kan göra. Kostar skjortan att se de största topp lagen i London men att gå och se West Ham kostar inte riktigt lika mycket. Och japp, åker vi dit bjuder jag lisette på en match för att se West Ham. Ett stort anrikt engelskt lag som har en hymn som sjunger byxorna av oss alla. Har man sett filmen " Green Street Hooligans " så vet man vilken sång vi pratar om " Blowing Bubbles ". Den sjunger de typ hela tiden i den filmen, eftersom de spelar West Ham fans. Ta en titt och skruva upp för detta är helt galet. Gåshud!




Är helt stum. Vi ska planera och prata mer om de. Dumt av mig att skriva det kanske. Men hur som helst så vill jag! Sen när och om de blir av de kvittar. Drömma kan man i alla fall få.

// Christoffer

Inga kommentarer: