måndag 26 oktober 2009

Hejdå Helgen, Hej nästa!

Tackar för ännu en toppen helg.

Fredagen styrdes upp hemma hos mig på lite taco. Efter det beger jag & lisette oss in till stan för att mysa i biomörket. Efter det kastar vi oss till Möllan och sänker några öl/cider/drinkar. Stängningsdags, hem!

Lördag frukost i stan och ett par inhandlade jeans. Firmafest på slagthuset och kollar på " Ugglas Revy " trevligt trevligt. Möter så småningom lisette i stan. Vi går ett par varv i stan först, sedan går vi in på Centiliter & Gram där vi bara tar en drink och minglar bland folk och springer på farre. Ut vidare för vi var redo för Breeze men orka lång kö. Vi vänder mot lilla torg igen och går förbi Chili där vi går in och fastnar på det stället i nästan 2 timmar. har riktigt roligt. Litet trångt men trevligt och skön musik. Nu är vi redo för Breeze och kön är borta. Här kör vi allt vi har kvar av varandra. Hem däcka!

Söndag , åh härliga söndag! Mysig , lång och varm. Den spenderade vi hela hela dagen i sängen. Iförda varsen tshirt och underkläder så låg vi och tittade på tv som vi varvade med att kramas,brottas,skratta,rapa&fisa och sova. Vi gick förvisso ut med hunden ett varv på kvällen. Lite luft var vi tvungna och ha.

Tack för en fantastiskt helg hjärtat! Finns ingen bättre! Nästa helg väntar sensation! Pepp till max!

// Christoffer

Inga kommentarer: