måndag 9 november 2009

Kalkonlördag

Middag hemma hos Lisettes mormor och hennes man samt lisettes bror jesper i lördags var otroligt trevligt. Jag och mormor Ingers man Nisse lagade kalkon med potatis och en fet sås! Till det hade vi brunkål, rödkål och grönsaker. Efter det avnjöt vi en äpplekaka som jag och lisette hade snickrat ihop på morgonen mumsfillibabba! Det var riktigt gott, trevligt och framförallt roligt.

Senare på kvällen så sFetatt vi och drack massa vin och tittade på massa filmer från när Lisette och Jesper var små. Otroligt roligt var det att se lisette springa runt där 5 år gammal. Herregud så söt hon var och är. Det lös om henne redan då på den tiden. Kändes lite sjukt att sitta och se henne där liten och tänka det är hon man vill leva sitt liv med nu. Ahh konstig tanke meni mitt huvud funka den!

Vi kom till Inger och Nisse runt 12 tiden och dagen ville aldrig ta slut och de gjorde den nästan inte heller. Vi satt uppe och skratta hela kvällen och hamnade inte i säng förrens 5 tiden. När vi vakna blev vi serverade en sillfrukost som satt precis där den skulle.

Vi hade en fantastisk lördag. Verkligen stort tack!

// Christoffer

Inga kommentarer: