måndag 24 maj 2010

och där var den.

hello you. här sitter man och somnar. som vanligt så är man inte tillgänglig i sin blogg på helgerna. då är det annat som gäller. tog det ganska lugnt på fredagen medans lördagen blev grilling och god efterätt i arlöv som slutade upp med en varm och groggig natt i malmö. aldrig fel. vi mingla runt och hade det skoj. ibland finns det inget bättre än att bara dansa runt med sitt hjärta ALONE!




var inne i lördags med på hm och kola upp något snabbt som jag kan ha på mig till näsa helg då det är dags för köpenhamn, tiesto. jag hitta det efter många om och men och med en liten nypa av christoffers kommentar. sen gick jag förbi en alldeles underbar bikini med med en sådan underbar färg, så kunde inte låta bli, utan jag tog hårt om den och prova. Den satt underbart fint, så jag tog och handla hem den. Nu ska vi bara invänta sommaren. Vart är den förresten?

2 kommentarer:

Missmalmberg sa...

HAHA ja det var ju väldans typiskt :P

Samantha sa...

Ah men den är ju jättefin!=) Tror jag provat den i svart.. Men råkade rycka med mig en alldeles för stor stl och sen orkade jag inte haha.

Btw, tack för den snälla, söta kommentaren. Blir så glad=) Ska försöka hålla bloggen igång! Hoppas allt är fint med dig!