fredag 19 mars 2010

oh no.

hej helgen, hej!

mhm fantasin flödar inte. Man gör det man känner för sen går man och lägger sig. Det är väl typ...det? usch, vilken ångest. Ångesten sätter sig in i kroppen när man kommer hem från något som är så sjukt bra. tex kryssningen. Vilken resa!! man vill bara tillbaka. När man kommer hem så hinner verkligheten ikapp. Jag önska att varje dag var en fest. Verkligheten är sällan rolig ibland. Så veckans plus blir faktiskt resan och den otroliga känsla en resa kan ge en.

veckans minus blir väl att vädret börja sippra ut och att christoffer är sjuk. feber och hostar. han som trodde han skrek för mycket på matchen nu när allsvenskan börja. ack ack det kunde varit det men nej. trots att han är sjuk så har han ändå tid att ge sig tid till att packa (??) in en fin present till mig och lägga den brevid en vinpåse med ett vackert brev, med innehåll av små och söta ord. finns inget bättre än att vakna upp till en sådan överasskning. Man lever på det en hel dag och leendet håller mer än väl.


Nä, men medans mannen stretar och håller på med sin sjuka så får jag jobba och sen försöka ta hand om honom så gott som jag kan. Ångest med jooooobb!! ONDA ÖGAT till det.



[LISETTE]

Inga kommentarer: